LAJOZZ 26/9-2013

“COMPRESSION” av LAJOZZ
26 sept – 9 okt 2013

lajozz compression fb flyer-02

Galleri Konstart har glädjen att presentera en unik utställning med Lajozz – konstnär med rötterna i Stockholms graffitiscen.

Lajozz utställning “COMPRESSION” präglas av en lekfull blandning mellan urbana graffititexters typsnitt där de elegant blandas upp med olika abstrakta färgfält skapade med varierande tekniker på allt ifrån klassiska dukar till kartong.

Under kvällen visas även en exklusivt målad bil uppställd utanför Galleri Konstart. Det lekfulla i Lajozz skapande återspeglas förutom i hans målningar i diverse installationer som visas under utställningen.

Lajozz har en egen stil som lätt känns igen och varje utställning har alltid överraskat då han inte är rädd för att experimentera med olika tekniker och material. Hans konst känns nyskapande och tilltalar en stor publik, vilket vi kommer få ta del av.

Lajozz är uppvuxen i Stockholm och började på senare delen av 80-talet måla graffiti. Graffitin utvecklades vidare i måleri på duk. Lajozz är en av Stockholms grafftiti konstnärer som tidigt fick ställa ut sin konst på gallerier och har flertalet uppmärksammade utställningar bakom sig.

VERNISSAGE
Kl 17-20 Torsdagen den 26:e September.

Det bjuds på vin och öl tillsammans med musik av DJ Mika Snickars.

De 15 första gästerna får en Give Away signerad Lajozz!
IMG_7355 IMG_7352 IMG_7340 IMG_7358 IMG_7306 IMG_7303 IMG_7301 IMG_7299 IMG_7289 IMG_7288 IMG_7283 IMG_7281