ANDERS MALMBERG 24/10-2013

SACRED SPACE av Anders Malmberg
24 – 30 okt 2013
Anders Malmberg bild till flyer 131024 kopia

Vernissage:
Torsdag 24:e Okt – 17:00-20:00

Your sacred space is where you find yourself, again and again

” När jag var liten hade jag en hemlig tillflyktsort som jag reste till när jag hde för mycket att tänka på. Lite som en “happy place” där allt var i perfekt balans och jag kände mig tillfreds. Hade en period när jag var 14 då jag spendera extra mycket tid i på denna plats. Brukade sitta och teckna och måla och lyssna på beats det var oftast J Dilla som gick på repeat. Det var under den här perioden som jag hitta passionen för att göra musik i form av att skriva texter och göra beats. Jag har målat och skapat sen tidig ålder men det här var något nytt, att var kreativ i anslutning till ett mål. Jag fortsatte teckna och måla i akvarell medans jag fortsatte finslipa mitt musikaliska uttryck.

Har alltid haft en stark vision i mitt huvud. Den består av byggnader i detalj och starka ljus. Det har varit näst intill en besatt tanke att en stad, ett ting har själ och andas och lever även om vi inte kan se det med blotta ögat. Denna ” happy place ” har också många gånger visat sig i form av en metamorph av bilder – poträtt på musikikoner, skådespelare och filmscener .

Det här är en serie tavlor och objekt samlade från olika utställningar och ateljen. Jag älskar att måla och spenderar några timmar per dag med att utforska denna inre drift. De är samtliga utförda i blandteknik på olika material som plyfa, plywood, canvas och husdelar.” Välkommen till min sacred space / Anders Malmberg

Relevanta länkar:
https://myspace.com/inthetreehouse
https://www.facebook.com/events/214957632006180

IMG_7630 IMG_7631 IMG_7636 IMG_7637 IMG_7638 IMG_7645 IMG_7648 IMG_7650 IMG_7653