TOMMY GALENTO NILSSON 27/9

VERNISSAGE
Lördag 27 September 13:00-17:00

Bolle åker till stan av Tommy Galento-02

BOLLE ÅKER IN TILL STAN av Tommy Galento Nilsson

Bildberättelsen BOLLE ÅKER TILL STAN handlar inte om något annat än att Bolle åker in till stan en dag, inget speciellt händer förutom att han träffar någon. Den som vill kan säkert tolka precis vad som helst i det.

BOLLE ÅKER IN TILL STAN släpps som bok samma dag som vernissaget och utställningen består originalteckningar till boken.

Tommy Galento Nilsson föddes 1955. Har arbetat som kontorsvaktmästare, frukt och grönsakspackare, ekonomibiträde, vårdbiträde, lagerarbetare, flyttgubbe, matsäck, städare, diskare, dekoratör, byggstädare, grovis, hissförare, trädgårdsarbetare, målare, på café, restauranger, postverket, skivbörsar, har sålt mjukglass, hängmattor, bättre begagnat skräp, gjort rent i oljecisterner, skottat snö på tak och gator, haft en liten reklamfirma, jobbar för närvarande som musiker, målare och vårdbiträde Driver skivbolaget Dreamboat Music. Skriver instrumentalmusik under namnet Galento till radio och tv, bl.a SVT dokumentären “Plötslig i Vinslöv”. Spelar, komponerar och leder orkestern OK STAR ORCHESTRA.

LIVE SPELNING
Lilla Landet kl 15:00 Lördag 27:e September

www.dreamboat.se
www.okstarorchestra.se

Välkommen till Konstart, Hökens gata 11, T-stn Slussen.

OSA till:
jessicamihai@konstart.eu eller 08-6431344

Utställningsperiod:
27 September – 3 oktober 2014

Öppettider:
Mån – Fre 12:00-19:00
Lördag12:00-17:00
Söndag – Stängt