VÅGORNA 8/12

img_9352

BOK RELEASE för VÅGORNA en fotobok Adam Klingeteg med Surfakademin och projektet Surfa för Livet. Alla inäkter går oavkortat till projektet.

Release kl 18.00-21.00 torsdag 8 december 2016 på galleri Konstart.

Den galet skillade plåtisen Adam Klingeteg har följt med oss på våra äventyr de senaste åren och fångat fantastiska ögonblick i havet och på land. Nu finns allt förevigat i coffee table-boken VÅGORNA. En fysisk och kulturell resa på över 200 färgsprakande sidor, formgiven av Martin Vallin.

http://vagorna.se/

Adams fotografier ackompanjeras med personliga betraktelser om havet signerat människor som alla korsat vår väg – Therese Alshammar, Gina Dirawi, Veronica Maggio, Jonny Johansson, Anders Wendin, Kalle Zachari Wahlström och Jens Lapidus.

Kom och mys med oss, känn in printsen, kläm på boken, köp dig med en hem – på galleriet Konstart vid Mosebacke den åttonde december. Sen rullar vi vidare till Paradiso vid Mariatorget för mera härligt häng.

– Anmälan (RSVP) görs via:
https://vernissagevagorna.confetti.events/

Årets julkapp har aldrig varit snällare för alla intäkter från VÅGORNA går oavkortat till välgörenhetsprojektet Surfa för Livet. På våra surfäventyr har vi alltför ofta sprungit på lokala barn och vuxna som trots att de bor vid havet inte kan simma (eller surfa) utan sitter och trånar inför besökande surfare som njuter av vågorna utanför deras dörr. Det är dags att ändra på det!