ANNA FORSBERG & SUSANNE KVIST 27/10-2011

“The Sweetest Tears”
27 okt – 9 nov 2011

Vernissage den 27 okt kl 16-20
Öppettider; ons-fre kl 11-19 samt lör-sön kl 10-16.

Konstföreningar kan boka privata visningar under hela perioden, vänligen kontakta Jessica Mihai på 0739 052422 eller maila till jessicamihai@konstart.eu

“The Sweetest Tears” måleri i akryl, en utställning av Susanne Kvist & Anna Forsberg.

” Inget är stillastående. Livet förändras och det är ibland smärtsamt. Men tårar kan vara mjuka. Varma och sköna. Och ilska förlösande. De varma tårarna kan vara nyckeln till något helt underbart nytt. Susanne och Anna skildrar i sitt fria måleri känslor, relationer och rörelser. Meditiation i färg. Som dans på canvasduk. ”

SUSANNE KVIST (f 1968) är utbildad lärare i Vedic
Art och har studerat Vedic Art i många år. Har gått konstutbildningar i Sverige, Frankrike, Spanien & Italien. För närvarande utbildar hon sig till konstterapeut. Susanne arbetar både i akryl & akvarell. Verken i denna utställning togs fram intensivt i Målarladan Svibo på Öland i juli detta år. Bland tidigare utställningar kan nämnas Galleri Cerecia (Stockholm) samt Galleri Charlie (Tjörn). Förutom måleriet är Susanne också frisör & danslärare i orientalisk dans & zumba.

ANNA FORSBERG (f 1970) gör sin första utställning. Anna studerade konst under gymnasietiden och ägnade sig åt måleri under åren 1985-1994. Efter ett uppehåll har hon tagit upp måleriet igen och har utbildat sig i Vedic Art(bland annat Sigtuna 2011). Anna arbetar i akryl på duk, papper & papyrus. Verken som ställs ut på utställningen är i huvudsak målade på Värmlands museums gård Von Echstedska gården i Kila, Säffle. Anna är företagare i modebranschen samt danslärare och koreograf i orientalisk dans.

Onsdag 2;a nov firas utställningen med orientalisk musik & dans.
Finissage ons 9:e nov kl 16-20

Varmt välkomna!