Kulturnatt 21 April – Mikael Reuter “Performance con la Scultura”

30232692_10215925176632391_2055238564_o

Kulturnatt 21 April –  Mikael Reuter “Performance con la Scultura”

Mikael Reuter visar skulpturer samt att kommer bjuda på överraskningar i form av performance kl 19.00 samt kl 21.00.

Mikael Reuter (f 1966) är verksam som musiker, performance artist och skådespelare. Sedan mitten av 90-talt har han även ägnat sig åt måleri, collage och teckning. Reuter är främst känd för allmänheten genom sin medverkan I Fûr Alle kollektivets TV-produktioner och föreställningar.

#mikael_reuter_art

Välkommen till Konstart, Hökens gata 11, Mosebacke Torg, t-stn Slussen

Vår skivbutik som ligger i anslutning till galleriet forsätter att ha öppet tom kl 24.00.
Läs mer på www.snickarsrecords.com

Kulturnatt Stockholm är kvällen du upptäcker det du inte visste fanns eller det du alltid drömt om att prova och Stockholms kulturliv är redo för att möta dig med det bästa av allt som finns året runt och specialskräddade program bara för denna natt. Kulturinstitutioner, gallerier, teatrar, museer, studios, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet med mellan 18.00-24.00 och bjuder in dig till en oförglömlig kväll i den lila färgens tecken. Allt med fri entré.

Kulturnatt Stockholm är ett samarbete tillsammans med Stockholms stad och Stockholms Kulturliv.

www.kulturnattstockholm.se